Några nya böcker!

Hej, tänkte ta och visa upp de böcker som jag har fått hem under de senaste dagarna. Några av dem kanske ni har sett, men jag visar de i alla fall.
 
 
 
                                    
 
Origin - Jennifer L. Armentrout: Fjärde boken i Lux serien och jag är såååå taggad. Denna ska jag läsa så fort jag har läst ut Jellicoe Road.
 
Deception - C.J. Redwine: Uppföljaren till Defiance, som jag älskade. Kanske ska läsa om Defiance innan jag fortsätter serien, jag är i alla fall väldigt taggad.
 
Hallowed - Cynthia Hand: Har ej läst Unearthly än, men tänkte att jag ändå skulle ta och köpa denna. Ska nog köpa Boundless inom kort och sen läsa igenom alla böckenar i serien.
 
City of Glass & City of Fallen Angels: Wiho, nu har jag hela serien i inbundet format! Ville ju köpa om de första fyra böckerna i serien så att jag kunde få alla i inbundet. Varenda bok kostar mellan 18-20 dollar så det är ju lite dyrt, men jag kan verkligen säga nu att det var värt varenda krona. Speciellt för mig som gärna vill ha matchande böcker. De är verkligen superfina, speciellt tillsammans med The Infernal Devices böckerna också.
 
Är det någon bok som ni har läst, vad tyckte ni i så fall?
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aloveforbooks.blogg.se

En blogg för alla bokälskare!

RSS 2.0