Book haul del 2

Ja, så detta blir tredje book haulen i rad nu, men nu har resten av mina beställda böcker kommit. Eller alla utom Alleigant då, men det tar vi någon annan dag! Här är i alla fall de böcker jag har fått hem under den senaste tiden:
 
 
                                          
 
 
Unspoken - Sarah Rees Brennan: Typ alla älskar ju denna bok så kände att jag var tvungen att läsa den! Har inte någon koll på handlingen, men bra verkar den!
 
Losing Hope - Colleen Hoover: Hopeless från Holders POV, har redan läst och älskar denna bok såååå mycket!
 
Not a Drop to Drink - Mindy McGinnis: Ett impulsköp, tror att den handlar om en framtid där det nästan inte finns något vatten kvar, låter i alla fall väldigt bra!
 
Never Fade - Alexandra Bracken: Uppföljaren till The Darkest Minds som jag läste förra året och absolut älskade! Ser mycker fram emot denna!
 
The Program - Suzanne Young: Har hört många bra saker om denna! Är glad över att äntligen ha köpt den och ska bli kul att se om de lever upp till mina rätt så höga förväntningar!
 
Steelheart - Brandon Sanderson: Har inte hört så mycket om denna, men den har bra betyg på goodreads och handlingen låter skitbra!  
 
 
  
 
 
Det var allt och nu är det nog med book haul för ett tag, har en massa olästa böcker som jag verkligen måste ta tag i! Ha det bra!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aloveforbooks.blogg.se

En blogg för alla bokälskare!

RSS 2.0