Book Haul

Det där med att jag inte skulle köpa några fler böcker på ett tag höll verkligen inte länge alls, så här är en ny hög med böcker som jag har fått hem under den senaste tiden: 
 
 
                        
 
The Storyteller - Antonia Michaelis: Har hört så många bra saker om denna så nu var det dags att den skulle beställas hem. Är verkligen taggad och tror att den kommer att bli läst inom kort.
 
The Iron Traitor - Julie Kagawa: Uppföljaren till första boken i The Iron Feys spin-off serie. Gillade verkligen att läsa från Ethans pov så tror att denna kommer vara lika bra den.
 
Chain Reaction  - Simone Elkeles: Sista boken i böckerna om Fuentes-bröderna. Älskar dessa böcker sååå mycket så kommer säkert att älska denna också.
 
I Am Number Four - Pittacus Lore: Kollade om filmen under höstlovet och fick världens begär av att läsa böckerna så klickade hem denna på direkten. Ska bli jättekul att se om jag gillar den!
 
Allegiant - Veronica Roth: Har längtar efter Allegiant ända sedan Inaurgent lämnade mig helt stum och jag ville så gärna läsa den. I alla fall tills jag lyckades bli spoilad om slutet. Så ja, jag gillar inte hur det slutar och tappade helt lusten för att avsluta serien. Men jag ska läsa den. När vet jag inte men jag måste läsa den och hoppas att jag kan gilla den trots slutet. Har planerat att göra ett diskussionsinlägg om boken sen så förhoppningsvis läser jag den snart.
 
Hereafter - Kate Brian: Tyckte att första boken var helt okej, men inte mer än det. Dock så slutar den i en cliffhanger och jag vill så gärna se vad som händer härnäst så beställde hem uppföljaren. Ett plus är att omslagen är sååå fina.
 
Champion - Marie Lu: Woho, sista boken i trilogin om Day och June. Hur taggad som helst för denna och hoppas på ett bra slut på serien. Förbokade denna från The Book Depository och blev väldigt glad då jag fick hem den dagen efter den släpptes. Vabligtvis brukar jag få mina förbokningar typ en vecka efter. Allegiant till exempel skickades inte förrän 2 dagar efter releasedatum.
 
Sentinel - Jennifer L. Armentrout: Oh, my God så taggad! Ännu ett avslut på en av mina absoluta favoritserier, vill så gärna veta vad som kommer att hända för Alex och Aiden och resten av gänget.
 
Det var allt för denna gång, väntar fortfarande på 2 böcker men de lär inte komma på ett tag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
[Anna]

Åh vad många bra böcker!! :)

2013-11-12 @ 13:34:12
URL: http://bokraden.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aloveforbooks.blogg.se

En blogg för alla bokälskare!

RSS 2.0