Book Haul

 Hallå! Tänkte bara ta och visa upp de böcker som jag har fått hem under den senaste tiden.
 
 
 
 
Crush - Nicole Williams: Tredje och sista boken i böckerna om Luce och Jude, ska bli riktigt kul att se hur allt slutar.
 
Sweet Peril - Wendy Higgins: Uppföljaren till Sweet Evil som jag läste förra året och totalt älskade, kommer dock inte ihåg så mycket. Kanske får bli en omläsning innan jag fortsätter på serien? Anyway, jag är taggad!
 
Eleanor & Park - Rainbow Rowell: HERREGUD JAG ÄR SÅ TAGGAD NI FÖRSTÅR INTE ENS. Ska börja på denna så fort jag är klar med omläsningen av världens bästa bok: Pushing the Limits. Är så peppad, den verkar så otroligt bra. Mina förhoppningar är verkligen skyhöga.
 
The Eternity Cure - Julie Kagawa: Kanske får bli en omläsning här med? Minns inte The Immortal Rules så där jättebra, men det ska bli jättekul att läsa fortsättningen i alla fall.
 
Unbreakable - Elizabeth Norris: Unraveling var såhäääääär awesome, ord kan inte beskriva hur glad jag är över att jag har denna nu och kan läsa den och förhoppningsvis älska den. Kul med en "duology" när typ alla serier är trilogier nu för tiden.
 
The Elite - Kiera Cass: Har redan läst denna och den var grym. Inte lika bra som The Selection men fortfarande superbra. Längtar så otroligt mycket efter sista boken!
 
 
 
    
 
 
 
Nu väntar jag bara på två böcker: The Summer I Became A Nerd och Deadly Cool, men får helt enkelt ta och visa upp dem nästa vecka!
 


Kommentarer
Petra

Vilken härlig bokhög, jag ser fram emot dina recensioner..allra helst på Sweet Peril. :)

2013-05-13 @ 10:48:23
URL: http://petrasbokblogg.blogspot.se
Nicole

Åh så många bra böcker du har framför dig! :) Samtliga finns med på min att-beställa-lista! :)

2013-05-17 @ 14:05:48
URL: http://www.bok-tokig.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aloveforbooks.blogg.se

En blogg för alla bokälskare!

RSS 2.0