4 beställda böcker!

Hallå! I brist på blogglust så drar jag ihop detta inlägg nu på fredagskvällen så ni får något att läsa i alla fall. Gjorde nyss en bokbeställning på 4 böcker, varav 3 betalade jag själv. Fanns så sjukt många andra jag ville förboka/köpa, b.la. School Spirits och Dance of the Red Death. Men eftersom att sommarlovet strax drar igång så vill jag lägga lite mer pengar på andra saker, även fast det är svårt att inte köra på en mega-beställning. De böcker jag beställde är i alla fall dessa:
 
 
 
                  
                    
 
Dare You To köpte jag eftersom att Pushing the Limits är typ mina absoluta favoritbok. Goddess, för att jag har väntat på den avslutande delen i denna trilogi för evigt typ och behöver den som jag behöver luft ungefär. Kiss of Frost, för att Touch of Frost var grym och jag behöver veta vad som kommer hända. Och sist men inte minst: Amy & Roger's Epic Detour, eftersom att jag verkligen behöver någon gullig sommarbok och denna har varit på min att-läsa lista så himla länge nu.
 
Om någon undrar så läser jag just nu Silence tredje delen i Hush Hush sagan. Måste läsa klart den serien innan sommarlovet börjar liksom. Någon som har läst någon av de nämna böckerna, kanske någon som ni själva har beställt nyligen? Ni får gärna berätta vad ni läser just nu också! Ha det bra!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aloveforbooks.blogg.se

En blogg för alla bokälskare!

RSS 2.0