Läser just nu...

                                      
 
 
... Requiem av Lauren Oliver som jag fick hem i måndags. Har hittils bara kommit 120 sidor eftersom att jag har så otroligt mycket i skolan just nu. Allt plugg är också anledningen till att bloggningen är så dålig. Jag har helt enkelt inte haft tid att sätta mig ner och skriva ett inlägg. Men jag hoppas att få klart allt med prov och inlämningar snart så att jag kan komma igång med bloggningen igen lite mer. I alla fall, hoppas att ni har en fortsatt trevlig lördag så hörs vi en annan gång. Vad läser ni just nu?


Kommentarer
Frida

Jag läser Eld (Mats Strandberg, Sara Bergmark Elfgren) som börjar bli riktigt spännande! Jag är så sugen på att börja läsa Delirium-serien, den verkar så bra!

2013-03-16 @ 18:36:26
URL: http://fridasbokhylla.blogspot.se/
Nicole

Åh vad spännande! Jag har inte ens läst klart den andra delen, jag var lite kluven efter delirium som inte riktigt levde upp till mina förväntningar.. Blir serien bättre? :)

2013-03-17 @ 08:50:44
URL: http://www.bok-tokig.com
Beate

Jag läser Borta med vinden nu... Jag har kommit sexhundra sidor, har fyrahundra kvar och har hållit på med den i ungefär tre veckor :P Den är underbart bra men faktumet att den är så lång sinkar mig lite grand.
SV: Hoppas du kommer gilla Gravity då! Inte en favorit hos mig, men ändå helt okej...

2013-03-22 @ 08:56:13
URL: http://bokbeate.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aloveforbooks.blogg.se

En blogg för alla bokälskare!

RSS 2.0