Hopeless - Colleen Hoover

 
Titel: Hopeless
Författare: Colleen Hoover
Sidantal: 391
Utgivningsdatum: 19 oktober 2012
 
Sometimes discovering the truth can leave you more hopeless than believing the lies…

That’s what seventeen-year-old Sky realizes after she meets Dean Holder. A guy with a reputation that rivals her own and an uncanny ability to invoke feelings in her she’s never had before. He terrifies her and captivates her all in the span of just one encounter, and something about the way he makes her feel sparks buried memories from a past that she wishes could just stay buried.

Sky struggles to keep him at a distance knowing he’s nothing but trouble, but Holder insists on learning everything about her. After finally caving to his unwavering pursuit, Sky soon finds that Holder isn’t at all who he’s been claiming to be. When the secrets he’s been keeping are finally revealed, every single facet of Sky’s life will change forever.
 
Jag läste Colleen Hoovers andra bok, Slammed, förra året och ni som läste min recension vet hur mycket jag älskade den. Så när Hopeless kom ut så var jag bara tvungen att läsa den. Holy crap, säger jag bara. Den här boken är otrolig, fantastisk, vacker, underbar och lämnade mig helt stum. Den är nog till och med snäppet bättre än Slammed.
 
Jag fastnade redan från första sidan. Den där prologen alltså. Den gjorde mig så desperat efter att få veta vilka händelser som leder upp till den händelsen som prologen handlar om. Jag gillade verkligen Sky som karaktär, hon känns så himla verklig. Hon har aldrig känt fjärilar i magen när hon har sett någon kille och känner sig mest bara uttråkad när hon är med dem. Men allt det ändras när hon träffar Dean Holder. Holder är en fantastisk manlig karaktär. Jag älskade honom. Det är i alla fall efter att de har träffat varandra som historien verkligen drar igång.
 
Det finns så otroligt många lager till den här historien. Det är först i slutet som allt kommer samman och man ser hur allt hänger ihop. Jag älskade hur Colleen Hoover lämnade som små ledtrådar till själva "mysteriet" i boken. Helt ärligt så är det lite svårt att förklara, man får helt enkelt läsa boken. Hopeless tar upp ett otroligt hemskt ämne, som jag inte tänker säga vad det är. Det får man reda på desto djupare in i berättelsen man kommer. Jag satt vid flera tillfällen och grät för att känslorna i boken tog över mig totalt, men även för att vissa delar krossade mitt hjärta totalt. Ibland blev det till och med för mycket så jag var tvungen att bara stanna upp och ta några djupa andetag typ. Jag älskade att jag hade sugits in så i berättelsen så att jag kände allt det som karaktärerna kände.
 
Holder verkar otrolig redan när man träffar honom från början, men det är när man har kommit längre och djupare in i berättelsen som man inser precis hur otrolig han är. Jag älskade Holder och Skys förhållande, de är ett fantastiskt par. De har några av de finaste scenerna jag någonsin läst om tillsammans. Jag skulle gärna gå in mer på hur fantastiska dem är och alla deras underbara scener, men jag tycker helt enkelt att ni ska ta och läsa om det för er själva. Även Skys kompis Breckin älskade jag. Åh han var en så grym karaktär.
 
Jag ber om ursäkt för en otroligt oklar recension, för jag har helt ärligt svårt att förklara mina tankar. Men jag hoppas att jag har övertygat er om att ge denna bok en chans, för ni kommer inte att ångra er. Hopeless har tagit platsen som en av mina favoritböcker någonsin och kommer att läsas om många gånger. Läs den. Seriöst, ni missar så mycket om ni inte gör det.
 
                                                                  Betyg: 5/5


Kommentarer
Sara Uggsdotter

Ååååhhh, vet precis! Älskar Colleen Hoover! :)

2013-04-19 @ 22:42:34
URL: http://uggsdotter.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aloveforbooks.blogg.se

En blogg för alla bokälskare!

RSS 2.0