Dare You To - Katie McGarry

 
Titel: Dare You To
Författare: Katie McGarry
Serie: Pushing the Limits #2
Sidantal: 462
Utgivnigsdatum: 28 maj 2013
 
If anyone knew the truth about Beth Risk's home life, they'd send her mother to jail and seventeen-year-old Beth who knows where. So she protects her mom at all costs. Until the day her uncle swoops in and forces Beth to choose between her mom's freedom and her own happiness. That's how Beth finds herself living with an aunt who doesn't want her and going to a school that doesn't understand her. At all. Except for the one guy who shouldn't get her, but does....

Ryan Stone is the town golden boy, a popular baseball star jock-with secrets he can't tell anyone. Not even the friends he shares everything with, including the constant dares to do crazy things. The craziest? Asking out the Skater girl who couldn't be less interested in him.

But what begins as a dare becomes an intense attraction neither Ryan nor Beth expected. Suddenly, the boy with the flawless image risks his dreams-and his life-for the girl he loves, and the girl who won't let anyone get too close is daring herself to want it all....
 
Ni som läste min recension av Pushing the Limits vet att det är min favorit contemporary-bok någonsin. Så även fast att Beth inte var min favoritkaraktär i Pushing the Limits så var jag ändå självklarttvungen att läsa hennes berättelse, Och det är jag glad att jag gjorde, för denna bok är helt otrolig.
 
Jag tillhör nog de som trodde att Isaiah och Beth skulle bli ihop, så jag var väldigt förvånad när jag såg att kärleksintresset i denna bok var Ryan. Även fast att jag älskar Isaiah och Beth tillsammans så kändes Beth och Ryan mer rätt som par på något sätt. Med Ryan så kunde verkligen Beth utvecklas mer som person.
 
Beth är ingen person som är lätt att gilla hela tiden, men man sypatiserar ändå med henne. Hon kommer med sina kommentarer om Echo och är allmänt otrevlig lite då och då, men jag kan tycka att det bara känns realistiskt. För efter allt som Beth har gått igenom så är det klart att hon är som hon är. Jag gillade att se henne växa under bokens gång. Ryan älskade jag helt ärligt. Han var snäll och gullig samtidigt som han hade sina egna problem i livet. Det jag gillar med Katie McGarry är att hon alltid ger sina karaktärer sådant djup.
 
Jag älskade även sidkaraktärerna och tyckte att det var så roligt att Noah och Echo var med lite också. Jag tyckte så himla synd om Isaiah och tror att jag kommer att älska Dare You To ännu mer efter att jag har läst Crash Into You och jag vet att allt slutar bra för honom också.
 
Jag älskade Dare You To. Inte lika mycket som Pushing the Limits dock. Det var jättekul att läsa om Ryan och Beth, de är så söta tillsammans. Spårket i denna bok är så vackert så och jag kan säga helt ärligt att jag kommer att läsa ALLT som Katie McGarry skriver. Jag rekommenderar dessa böcker så himla mycket, läs dem!
 
                                                                     Betyg: 5/5


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aloveforbooks.blogg.se

En blogg för alla bokälskare!

RSS 2.0