Kiss of Frost - Jennifer Estep

 
Titel: Kiss of Frost
Författare: Jennifer Estep
Serie: Mythos Academy #2
Sidantal: 337
Utgivningsdatum: 29 november 2011
 
HANDLINGEN KAN INNEHÅLLA SPOILERS DÅ DETTA ÄR ANDRA DELEN I EN SERIE!
 
I’m Gwen Frost, a second-year warrior-in-training at Mythos Acad­emy, and I have no idea how I’m going to sur­vive the rest of the semes­ter. One day, I’m get­ting schooled in sword­play by the guy who broke my heart—the drop-dead gor­geous Logan who slays me every time. Then, an invis­i­ble archer in the Library of Antiq­ui­ties decides to use me for tar­get prac­tice. And now, I find out that some­one at the acad­emy is really a Reaper bad guy who wants me dead. I’m afraid if I don’t learn how to live by the sword—with Logan’s help—I just might die by the sword...
 
Jag kan helt klart säga nu att jag är helt såld på denna serie. Den är rolig, beroendeframkallande och underhållande på alla sätt och vis. Första boken var awesome, andra boken är till och med bättre. 
 
Som jag sa i min recension på första boken så växer bara Gwen mer och mer i mina ögon. Det är lite av det här killen-kommer-in-i-sista-sekund-och-räddar-tjejen, men jag älskar det! Man tjatar ofta om när det kommer till böcker att man vill ha en stark kvinnlig huvudkaraktär som kan ta vara på sig själv. För ibland kan det ju bli jobbigt när en karaktär jämt ska lita på att andra ska se till att inget händer den. Det som skiljer Kiss of Frost från dessa är att Gwen verkligen försöker lära sig hur hon ska göra för att kunna skydda sig, och att hon även uppskattar den hjälp hon får av Logan istället för att gnälla över att "hon inte alls behövde hjälp, läget var helt under kontroll". 
 
Jag ångrar ännu en gång att jag inte beställde hem uppföljaren när jag köpte denna. För nu hände samma sak som förra gången. Jag behöver mer, var den enda tanken i mitt huvud under ett tag efter sista sidan hade vänts. Jag gav första boken 4.5/5 bara för att jag kände att böckerna kommer bli ännu bättre. Men jag finner ingen anledning till att inte ge denna full pott. För jag har ju inget att klaga på. Denna bok, denna serie, är underbar. Läs, läs, läs!
 
                                                              Betyg: 5/5
 
 


Kommentarer
Petra

Kul att du gillar serien! Ett litet tips är att köpa hem tredje och fjärde boken samtidigt..jag vet att jag höll på att bli tokig när jag var tvungen att vänta på nästa del. ;D

2013-07-02 @ 14:16:54
URL: http://petrasbokblogg.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aloveforbooks.blogg.se

En blogg för alla bokälskare!

RSS 2.0