I'm back + Book Haul

Hej hej! Tänkte först och främst be om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Datorn är fixad, men jag har bara inte känt för att skriva ett inlägg. Det är sommar, jag är ledig och just nu vill jag bara slappa och läsa osv. Att sitta vid datorn och blogga är inte direkt något jag har så stor lust att göra. Men nu har jag fått hem hela 11 böcker och det kändes som att det var dags att visa upp dem.
 
 
Vi kan väl börja med boken som jag vann från Petra : 
 
 
 
 
Of Poseidon - Anna Banks: Tack igen Petra! Har velat läsa denna ett tag nu, så ska bli kul att se om den är lika bra som den låter. Omslaget är också verkligen superfint!
 
 
 
Och nu över till resten av böckerna....
 
 
 
 
 
 
      
 
 
Siege and Storm - Leigh Bardugo: Uppföljaren till Shadow and Bone är detta. Jag gillade Shadow and Bone ganska mycket, även fast den inte riktigt nådde upp till mina förväntningar. Ska dock bli kul att se vad som händer i andra boken. Tror jag nästan kommer att läsa om första boken innan jag fortsätter serien.
 
School Spirits - Rachel Hawkins: Har redan läst denna och gillade den, dock var den inte lika bra som Hex Hall serien.
 
Dance of the Red Death - Bethany Griffin: Andra och sista boken i en serie/duology, där första boken heter Masque of the Red Death. Avgudade första boken så var jättetaggad för den här. Den var helt okej, men inte alls lika bra som dess föregångare.
 
My Life Next Door - Huntley Fitzpatrick: En bok som jag har varit intresserad av väldigt länge. Verkar som en perfekt sommarbok.
 
Second Chance Summer - Morgan Matson: Har inte läst Amy and Roger's Epic Detour ännu, men jag har den hemma. Fast jag bestämde mig ändå för att köpa hem hennes andra bok. Hoppas att jag kommer gilla båda böckerna!
 
The Statistical Probability of Love at First Sight - Jennifer E. Smith: Låter som en urgullig bok. är jättetaggad för att läsa denna!
 
 
    
 
Dark Frost - Jennifer Estep: Tredje boken i Mythos Academy serien, ska bli så, så kul att fortsätta serien!
 
The Distance Between Us - Kasie West: Gillade verkligen hennes andra bok Pivot Point, så är verkligen sugen på att läsa hennes contemporary-bok!
 
Soul Screamers Vol 1 & 2 - Rachel Vincent: Jag har redan My Soul to Take och My Soul to Save. Jag läste dem förra sommaren och gillade dem men forsatte aldrig serien av någon anledning. Sen är det ju så att My Soul to Take är lite kortare (i höjd) än My Soul to Save och det har blivit lite omslagsbyten och så under seriens gång. Dessa bind-ups matchar dock resten av böckerna och är i samma höjd. De innehåller My Soul to Lose, My Soul to Take, My Soul To Save, Reaper, My Soul To Keep och My Soul to Steal. Den tredje bind-upen kommer ut 30 juli och tillsammans med den sista boken, som bara kan köpas separat så kommer serien sedan vara komplett. Kände för att satsa på bind-upsen eftersom att man helt enkelt får mer på pengarna.
 
 
 
 
 
 
 
 
                               
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Lena

Många intressanta böcker du köpt :) Jag har också Soul Screamers samlingsvolymerna och håller med att man sparar mycket pengar på det. Jag väntar bara tills man kan klicka hem den tredje volymen.

2013-07-13 @ 19:22:57
URL: http://lenacee.wordpress.com/
Petra

Kul att se att boken har kommit fram, hoppas du tycker om den..och resten av böckerna med såklart! :)

2013-07-14 @ 12:45:16
URL: http://petrasbokblogg.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aloveforbooks.blogg.se

En blogg för alla bokälskare!

RSS 2.0