Book Haul

Det är dags för en book haul. Igen. Så.. . här är de böckerna som jag har fått hem den senaste veckan: (P.S. Förlåt för hur hemska bilderna ser ut)
   
 
 
                       
 
 
Bloodlines -  Richelle Mead: Jag lånade denna från biblioteket i somras och tyckte att den var helt okej. Jag har The Golden Lily hemma, men den står fortfarande oläst. Så nu när tredje boken: The Indigo Spell snart släpps så ville jag ha ett eget exemplar av Bloodlines. Även fast att jag inte älskade Bloodlines, så är jag fortfarande väldigt taggad för att fortsätta på serien. Jag hoppas att jag hinner läsa The Golden Lily innan februari är slut.
 
Prodigy - Marie Lu: Aaaaah! Uppföljaren till Legend, en av mina absoluta favoritböcker. Seriöst, har ni inte läst Legend så gör det. Nu. Denna är högt, högt upp på min tbr och jag kommer förmodligen att börja läsa den alldeles snart.
 
The Archived - Victoria Schwab: "Imagine a place where the dead rest on shelves like books." När jag läste den meningen så visste jag att jag bara behövde läsa denna. Den låter så sjukt bra! Läser faktiskt den här just nu, men har bara kommit ungefär 10 sidor.
 
Crash - Nicole Williams: För er som inte vet så har jag typ blivit helt förälskad i genren New Adult. Har dock bara läst typ Slammed och Easy, men jag älskade dem båda! Crash tycker jag låter jättebra, och jag ser fram emot att läsa den.
 
Bittersweet - Sarah Ockler: Denna låter så himla gullig och söt! Och omslaget är superfint!
 
Twenty Boy Summer - Sarah Ockler: En till Sarah Ockler bok, har velat läsa någon av hennes böcker jättelänge. Twenty Boy Summer verkar jättebra och jag är supertaggad för att läsa den. Älskar omslaget.
 
 
 
                                          
 
 
 
Och sen så köpte jag även några e-böcker till min kindle-app. Det är första gången som jag läser en bok från mobilen faktiskt. Jag testade att läsa några sidor ur en av böckerna, och det var riktigt smidigt faktiskt. Inte bättre än fysiska exemplar förstås, men ändå riktigt bra! Dem jag köpte är:
 
 
 
                      
 
 
Free Four - Veronica Roth: Nej, jag har fortfarande inte läst denna, men nu äntligen ska jag göra det!
 
Roar and Liv - Veronica Rossi: Jag älskar Under The Never Sky - serien och Roar är min favoritkaraktär, så det ska bli superkul att få läsa hans och Livs berättelse!
 
 
                    
 
 
Hopeless - Colleen Hoover: Slammed är en av mina favoritböcker någonsin, så självklart var jag tvungen att köpa denna. Den låter riktigt bra och omslaget är galet fint.
 
The Secret of Ella & Micha - Jessica Sorensen: Har inte direkt hört något om denna förrut, jag vet knappt vad den handlar om. Men den kostade inte ens 1 dollar, och har 4.14 i average rating på goodreads, så varför inte? Denna och Hopeless är båda New Adult böcker.  
 
 
Det där var allt för denna gång! En blanding av dystopi, contemporary och New Adult. Kommer förmodligen en till book haul om några dagar när jag får hem fler av mina förbeställda böcker! Ha det bra så länge. Är det någon/några böcker som ni har läst/ vill läsa?
 


Kommentarer
Anna

Hopeless är jätte bra :)
The Secret of Ella & Micha har jag som e-bok, ännu så länge oläst...

2013-02-04 @ 19:25:34
URL: http://dashedanddotted.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aloveforbooks.blogg.se

En blogg för alla bokälskare!

RSS 2.0