Beställt några julböcker

Nu när det är vinter och snart dags för jul så kände jag för att köpa hem lite juligare böcker. Jag har ju redan köpt hem Frigid, som ska passa nu till vintertiderna men jag unnade mig ändå några böcker till. Nämligen dessa:
 
16081588  12560268  13188003 
 
Let it Snow - Maureen Johnson, Lauren Myracle och John Green: De perfekta böckerna för mig under vintern är de mer mysiga, romantiska och lätta böckerna. Let it Snow har jag haft ögonen på jättelänge nu och jag har flera gånger tänkt beställa hem den men det har helt enkelt inte blivit av. Men denna vinter ska den läsas. Jag ser såklart mest fram emot John Greens berättelse men mycket fram emot de andras också.
 
Winter's Kiss - Jennifer Echols och Catherine Hapka: Detta är en bind-up med två böcker. The Ex Games och The Twelve Dates of Christmas. Båda verkar som gulliga, ganska cheesy och roliga böcker. Jag förväntar mig inte några mästerverk utan mest bara något som är underhållande och romantiskt.
 
Decked With Holly - Marni Bates: Detta var ett impulsköp. Läste handlingen igår och blev helt fast och var tvungen att köpa den eftersom att det lät precis som något som passar bra till vintertiderna. Det handlar om en tjej som på något sätt hamnar i en hytt, en hytt som tillhör trummisen i ett känt band. Dessa två råkar bli fotograferade av paparazzis tillsammans och för att inte skapa någon skandal så övertalar trummisen Holly att låtsas vara hans flickvän tills kryssningen är över. Tycker denna låter så gullig och underhållande. Längtar tills jag får läsa den!
 
Det var allt, visar självklart upp böckerna sedan när de har kommit. Har ni beställt några böcker som är speciellt till för att läsas under vintern? Eller har ni några rekommendationer på vad man kan läsa under vintern? Berätta gärna om ni har läst några av dessa och vas ni tyckte. Ha det bra!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aloveforbooks.blogg.se

En blogg för alla bokälskare!

RSS 2.0