The Eternity Cure - Julie Kagawa

Titel: The Eternity Cure
Författare: Julie Kagawa
Serie: Blood of Eden #2
Sidantal: 434
Utgivningsdatum: 30 april 2013
 
HANDLINGEN INNEHÅLLER SPOILERS FÖR ER SOM INTE LÄST FÖRSTA DELEN UR SERIEN!!
 
Allison Sekemoto has vowed to rescue her creator, Kanin, who is being held hostage and tortured by the psychotic vampire Sarren. The call of blood leads her back to the beginning—New Covington and the Fringe, and a vampire prince who wants her dead yet may become her wary ally.

Even as Allie faces shocking revelations and heartbreak like she’s never known, a new strain of the Red Lung virus that decimated humanity is rising to threaten human and vampire alike.
 
Jag älskade The Immortal Rules, men avgudade The Eternity Cure. Herrgud vad bra den var! Jag kan börja med att säga att karaktärerna i denna serie är helt otroliga. Allison är lika awesome som alltid och jag kan säga att hon är en av mina favoritkaraktärer. Jag är nog lite förälskad i Zeke om jag ska vara ärlig. Han och Allison tillsammans fick mig att swoona flera gånger. Det var jättekul att återse Kanin som jag verkligen gillar. Till och med Jackal, som är elak osv, fann jag mig själv att gilla. Hans karaktär är inte lätt att känna sympati för men på något sätt så bidrog han ändå till att denna boken är åh så bra. Det som jag tycker mest om dock är Sarren. Hans karktär är så läskig, creepy, äcklig... Allt det som gör en bra "bad guy" enligt mig. Jag uppskattar det jättemycket att Julie Kagawa verkligen har skapat en sån karatär som verkligen ger mig rysningar.
 
Det tog mig några sidor innan jag kom in i handlingen. Men när man väl kommer in i den så är man verkligen fast. Sidorna flög förbi och jag satt som på nålar under handlingens gång. Det är så otroligt spännande och välskrivet och det slog mig flera gånger att gud vad bra den här boken är. Slutet fick mig att vilja kasta boken i väggen och jag hade lust att grina för att jag nu måste vänta ett bra tag på nästa bok. Läs denna serie om ni inte har gjort det. För den är helt otrolig.
 
                                                                     Betyg: 5/5
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aloveforbooks.blogg.se

En blogg för alla bokälskare!

RSS 2.0