Nya böcker

Hej, idag blir det en book haul då mina beställda böcker har kommit och jag även har handlat lite på SF bokhandeln.
 
För någon vecka sedan beställde jag några uppföljare/delar ur en serie och nu har alla de kommit.
 
 
   
 
Only the Good Spy Young - Ally Carter: Fjärde boken i Gallaher Girls serien som jag verkligen gillar! Ska bli kul att se vad som händer för Cammie härnäst.
 
Social Suicide - Gemma Halliday: Uppföljaren till Deadly Cool som jag läste ut ganska nyligen. Älskar omslaget och är verkligen taggad för att läsa denna eftersom att dess föregångare var en riktigt härlig bok.
 
Enshadowed - Kelly Creagh: Jag läste Nevermore runt oktober-november sådär och fullkomligt älskade den. Förstår inte varför jag inte köpte Enshadowed direkt, men nu har jag den i alla fall, och jag längtar efter att få läsa den!
 
Of Triton - Anna Banks: Of Poseidon läste jag också ut ganska nyligen och tyckte mycket om den så jag beställde hem upföljaren direkt. Och hur fint är inte det där omslaget?
 
Sen tog jag en tur till SF-bohandeln när jag var i Stockholm i tisdags och kom hem med dessa böcker:
 
 
 
  
 
(Ni får ingen bild på omslagen för Crimson Frost och False Memory för nåt blir fel när jag förösker ladda upp bilden :/)
 
Percy Jackson Complete Series - Rick Riordan: Herregud hur mycket jag har velat ha dessa böcker, och nu har jag hela serien! Ska läsas inom kort!
 
Crimson Frost - Jennifer Estep: Tog tillfället i akt och köpte fjärde boken i Mythos Academy serien eftersom att jag säkert kommer vilja läsa den direkt efter att jag läst Dark Frost.
 
False Memory - Dan Krokos: Sååå taggad för att läsa denna, har hört en massa bra saker om den!
 
Och sen har jag även beställt Midnight Frost av Jennifer Estep och Toxic av Jus Accardo men de visar jag förmodligen upp när dem kommer!
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Petra

Vilka härliga böcker du har framför dig. Enshadowed är helt fantastisk, och Crimson Frost såklart, och jag älskade False Memory med. Hoppas du gillar dina nya böcker! :)

2013-08-03 @ 12:14:12
URL: http://petrasbokblogg.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aloveforbooks.blogg.se

En blogg för alla bokälskare!

RSS 2.0