Deadly Cool - Gemma Halliday

 
Titel: Deadly Cool
Författare: Gemma Halliday
Serie: Deadly Cool #1
Sidantal: 303
Utgivningsdatum: 11 oktober 2011
 
Hartley Grace Featherstone is having a very bad day. First she finds out that her boyfriend is cheating on her with the president of the Herbert Hoover High School Chastity Club. Then he’s pegged as the #1 suspect in a murder. And if that weren’t enough, now he’s depending on Hartley to clear his name.

But as much as Hartley wouldn’t mind seeing him squirm, she knows he’s innocent, and she’s the only one who can help him. Along with her best friend, Sam, and the school’s resident Bad Boy, Chase, Hartley starts investigating on her own. But as the dead bodies begin to pile up, the mystery deepens, the suspects multiply, and Hartley begins to fear that she may be the killer’s next victim
.
 
Deadly Cool var precis vad jag behövde läsa under den tiden jag läste den. Jag har alltid älskat ett bra "murder mystery" och Deadly Cool är inget undantag. Men Deadly Cool är även en av de roligaste böckerna jag har läst. Det fanns så många olika scener som fick mig att skratta högt. Hartley är en uppfriskande kvinnlig huvudkaraktär. Hon är superrolig, sympatisk och svår att inte älska. Hartley kommer på att hennes pojkvän är otrogen mot henne. Denne pojkvän bli sedan anklagad för mord. Han kommer till Hartley för att be om hjälp för att besvisa att han är oskyldig, och hon bestämmer sig för att hjälpa till. Och det är tillsammans med sin bästa vän, Sam, och en kille vid namn Chase som hon måste lösa mordet och ta reda på vad som egentligen hände.
 
Så ja, Hartley var awesome. Det var även Chase och Sam, inte lika underbara att läsa om som Harltey men fortfarande två karaktärer som jag fann mig själv att verkligen gilla. Mysteriet i boken är underhållande, och även fast att det kan bli förutsägbart för vissa så är det ändå jättekul att läsa om hur Hartley hittar ledtrådar och kommer allt närmare lösningen. Jag gillade verkligen Gemma Hallidays sätt att skriva. Framför allt hennes humor, som jag redan nämnt. Jag ser så himla mycket fram emot att läsa Social Suicide som jag har hemma och se vad som händer för gänget härnäst.
 
 
 Betyg: 4/5


Kommentarer
veronica

Lät bra! Och framsidan var enkel men väldigt snygg!:)

2013-08-13 @ 22:21:48
URL: http://vettansbocker.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aloveforbooks.blogg.se

En blogg för alla bokälskare!

RSS 2.0