Book Haul & Update

Hejsan allihopa! Uppdateringen just nu suger verkligen, men skolan är så otroligt jobbig just nu. Fast veckan hade världens bästa start, med Imagine Dragons konserten (som var den bästa kvällen i mitt liv i princip). Älskar detta band något otroligt. Sen har resten av vardagarna bara gått sämre och sämre, känns som jag kommer att gå under. Denna helg för mig kommer bestå av plugg, plugg och mera plugg. Kanske hinner klämma in lite andra aktiviteter men för det mesta så blir det pluggande för min del. Har alla nationella i svenska nästa vecka (inklusive ett tal, som jag inte har börjat skriva ännu), ett historieprov och lite småläxor. Är skapligt stressad just nu, och kommer nog att vara det tills alla nationella prov är över. Bokhyllebingot kommer förhoppningsvis upp imorgon. Men nu över till det roliga; har fått hem 4 böcker denna vecka som jag tänker ta och visa:
 
 
 
 
     
 
Apollyon - Jennifer L. Armentrout: Fjärde boken i Covenant serien, need I say more?
 
Clash - Nicole Williams: Läste första boken Crash under semestern och gillade den mycket så är väldigt taggad för att läsa denna.
 
 
OCH SÅ VANN JAG TÄVLINGEN HOS PIA , OCH BÖCKERNA SOM JAG VALDE KOM IDAG SÅ JUST NU ÄR JAG SUPERGLAD VERKLIGEN! TAAAACK ÄNNU EN GÅNG PIA!! <3
 
 
 
 
   
 
 
In Honor - Jessi Kirby: Har velat läsa denna hur länge som helst, så nu är det dags. Låter så grym.
 
Speechless - Hannah Harrington: 1, Omslaget är så simpelt, vackert, otroligt osv. 2, Handlingen låter super, 3. Alla som har läsa den verkar älska den. Är verkligen jättetaggad för att läsa denna, kommer bli läst snarast!
 
 
Det var allt för book haulen! Någon av böckerna som ni har läst/vill läsa? :) Ha en trevlig fortsatt fredag!
 
 


Kommentarer
Pia

Va fort böckerna kom fram! Skickade dem igår, haha! :D ^^

2013-04-19 @ 20:56:44
URL: http://bookrelated.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aloveforbooks.blogg.se

En blogg för alla bokälskare!

RSS 2.0