Ett sista inlägg

... I alla fall för nu. Bloggen har stått tom i över två månader nu och jag har inte en enda gång känt mig sugen på att gå in och skriva ett inlägg. Dock har jag haft väldigt dåligt samvete över att jag bara slutade blogga helt och inte gjorde något direkt avslut. Så det är vad detta inlägg är till för. 
 
Jag har sedan sommaren känt mig trött på att blogga och jag har gång på gång lovat bättre uppdatering, men det har aldrig blivit av. Bloggandet blev en grej som jag kände mig tvungen att göra, samma sak med läsandet. Jag läste lite mer än 150 böcker under 2013 vilket jag är otroligt nöjd över men mot slutet så kändes det lite som att jag bara läste bok efter bok för att jag var tvungen att läsa så mycket som möjligt och det roliga i att läsa försvann för mig. Under 2014 har jag hittills läst 4 böcker. För mig är det ett otroligt litet antal men jag har njutit av varenda bok och läst när jag känt för det och verkligen tagit mig tid att läsa varenda ord noggrant istället för att skumläsa. 
 
Jag gick och grubblade länge över beslutet att sluta blogga, men när 2013 var över så bestämde jag mig för att även min tid som bloggare var över. Jag har sedan dess varit på väg att skriva detta avslutningsinlägg ett antal gånger men alltid gjort något annat istället. Jag undvek det helt enkelt för att det känns ju såklart iite sorgligt att lämna bloggen. Bloggen kommer i alla fall stå kvar, dels som ett minne för mig och dels för att jag kanske någon gång i framtiden återfår lusten att blogga och vill börja igen. Men jag lämnar hellre bloggen helt ett tag än ger er ett halvtråkigt inlägg någon gång i månaden som det skulle blivit så småningom. Jag läser ju fortfarande en massa bloggar och så, så jag är inte helt borta. 
 
Tack för den här tiden, det har varit sjukt roligt! 

aloveforbooks.blogg.se

En blogg för alla bokälskare!

RSS 2.0