Önskelista!

Hej hej! Nu är det så här att min födelsedag närmar sig med stormsteg och det är dags för att skriva önskelistan. Om ni minns så gjorde jag en önskelista över vilka böcker jag önskade mig här på bloggen, så jag tänkte att varför inte göra en i år igen? Förra året hade jag tur och fick de flesta av de 15 böcker jag önskade mig, men nu så har önskelistan blivit mycket längre. Jag har suttit i flera dagar och försökt korta ner önskelistan men det har inte gått så bra. Listan blir bara längre varenda gång jag försöker tänka över den. Så nu ligger antalet böcker någonstans mellan 30 och 40. Så klart fattar jag att jag aldrig skulle få 40 böcker, men jag hoppas på att i alla fall få några av de böcker jag önskar mig. Jag tänkte i alla fall ta och visa alla de böcker jag önskar mig för att jag tycker det är så kul att visa helt enkelt. Det lär ju bli ett uppdelat inlägg eftersom jag inte tror att jag kan få med alla bilderna på böckerna i ett inlägg.
 
       
 
Ruby Red Trilogy - Kerstin Gier: För er som inte vet så är jag en sån som älskar att bara läsa igenom en hel serie på en gång. Förra året fick jag alla Hex Hall böcker och tyckte det var hur underbart som helst att bara kunna sträckläsa hela serien. Denna trilogi har jag velat köpa hur läne som helst nu, men det har aldrig blivit så att jag gjort det. Så nu tänker jag önska mig hela trilogin istället.
 
        
 
Winger - Andrew Smith: Winger är en sån där bok som man helt plötsligt ser överallt. Har hört en massa jättebra saker om denna och vill jättegärna läsa den.
 
Forgive me, Leonard Peacock - Matthew Quick: Alltså denna låter så otroligt bra. Tror att den handlar om en kille som tar med en pistol till skolan för att första döda sin kompis och sedan sig själv. Har i alla fall hört en massa bra om denna och vill så gärna läsa den!
 
All Our Yesterdays - Cristin Terrill: Det här låter precis som en sån bok som jag är sugen på att läsa just nu! Har också hört en massa bra om denna!
 
11284898       
 
The Storyteller  - Antonia Michaelis: Denna bok låter så otroligt fin, sorlig, superbra. I alla fall från det jag har hört. Låter som en bok i min smak.
 
Burn For Burn - Jenny Han: Tror denna bok handlar om tjejer som vill hämnas, och det låter ju bara för roligt. Jag tycker konceptet låter så himla kul. Vill verkligen läsa denna!
 
I Hunt KIllers - Barry Lyga: Oktober som är min födelsedagsmånad är också den månad då jag älskar att läsa lite mer läskiga böcker. I Hunt Killers skulle passa perfekt att läsas då! Har hört en massa bra om denna.
 
  11115457  
 
Paranormalcy - Kiersten White: Önskade mig denna förra året också men fick den inte då så testar igen i år! Den låter så bra så!
 
Time Between Us - Tamara Ireland Stone: Denna bok låter urgullig och superromantisk. Tror den har nåt med tidsresor att göra. Har verkligen blivit sugen på att läsa om tidsresor på sistone. Omslaget är ju också jättefint.
 
The Pledge - KImberly Derting: Har läst The Body Finder av henne och gillade den mycket, så vill verkligen läsa denna! Tycker att handlingen låter super!
 
   
 
The Raven Boys - Maggie Stiefvater: Har velat läsa denna sedan jag hörde talas om den men det har inte blivit av. Låter superbra!
 
Just One Day - Gayle Forman: Jag älskar hennes böcker om Mia och Adam och vill verkligen läsa denna! Har sett så många recensioner som hyllar denna bok!
 

The Probability of Miracles - Wendy Wunder: Denna bok handlar om en tjej som har cancer, och jag känner för att jag vill läsa fler böcker som The Fault in Our Stars. Har hört att den ska vara både rolig och sorglig. Omslaget är urgulligt.

     

Angel Burn - L.A. Weatherly: Åh, denna har varit högst upp på vill-läsa listan i evigheter nu, men ändå köper jag den inte! Förstår inte varför. Det är annorlunda tvist på det här med änglar, så både konceptet och omslaget är awesome.

Code Name Verity - Elizabeth Wein: Tror inte jag har sett en enda negativ recension om denna bok, gud va bra den verkar! Måste verkligen läsas!

Shadowlands - Kate Brian: Denna handlar om en tjej som attackeras av en seriemördare men lyckas komma undan, sen flyttar hon till en annan stad men seriemördaren kommer efter henne. Gud vad spännande den låter, verkar också passa perfekt till halloween månaden!

Detta var slutet på del 1.

 
 

 

 

 

 

 

   


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aloveforbooks.blogg.se

En blogg för alla bokälskare!

RSS 2.0