Födelsedags-book haul

Hej! Precis som förra inlägget så blir detta en book haul. Jag fyllde år i måndags och fick böcker i födelsepresent plus att jag även väntar på några böcker till från min senaste beställning. Jag trodde att 4 av de 6 böckerna skulle komma denna vecka och de andra 2 nästa vecka och hittils har 3/4 böcker kommit. Tänkte från början slå ihop min födelsedags-haul och min book haul part 2, men orkade inte vänta så jag börjar med att visa detta så visar jag resten när det kommer! Här är i alla fall de böcker jag fick på min födelsedag:
 
 
 
                                
Jag ber om ursäkt för bildkvalitén, men jag var för lat för att fixa till en bättre bild...
 
 
Stealing Parker - Miranda Kenneally: En companion till Catching Jordan, som jag verkligen gillade! Ska bli kul att läsa denna!
Golden - Jessi Kirby: Gillade verkligen Kirby's In Honor så ser fram emot denna!
 
Shadowlands - Kate Brian: Åh, är så grymt taggad för denna! Känner att den kommer att passa perfekt nu tills halloween-månaden! 
 
The Raven Boys - Maggie Stiefvater: Älskar omslaget, det ser så fint ut i verkligheten! Har aldrig läst en Maggie Stiefvater bok så det ska bli skitkul!
 
Splintered - A.G. Howard: Splintered var en present från en av mina bästa vänner, blev jätteglad eftersom att jag velat läsa den jättelänge!
 
All Our Yesterdays - Cristin Terrill: Denna låter jättebra och jag har bara sett en massa positiva recensioner, så mina förväntningar är väldigt höga!
 
Ruby Red & Sapphire Blue - Kerstin Gier: De två första böckerna i en trilogi som låter superbra!
 
Bad Hair Day - Carrie Harris: Uppföljaren till Bad Taste in Boys, som var jättehärlig! Ska läsas inom kort.
 
The Last Echo - Kimberly Derting: Har inte läst andra boken i serien än, men ska nog ta och läsa andra och tredje boken under höstllovet någon gång!
 
The Coldest Girl in Coldtown - Holly Black: Taggad till tusen, vill också läsa denna någon gång nu i oktober då jag tror att den kommer vara passande!
 
 
Det var allt för denna book haul, ha det bra!
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
[Anna]

Grattis i efterskott och vad roligt att få så där mycket böcker :)

Svar: Tack så mycket! Ja det var verkligen superkul! :)
aloveforbooks.blogg.se

2013-10-17 @ 07:17:47
URL: http://bokraden.blogspot.com
Petra

Grattis i efterskott!! :) Vilka härliga böcker, ser allra mest fram emot din recension på Shadowlands, som jag är väldigt nyfiken på. Hoppas du gillar dina nya böcker! :)

Svar: Taaack! Har planerat att läsa Shadowlands direkt efter att jag har läst ut Fangirl så en recension kommer förhoppningsvis väldigt snart! :)
aloveforbooks.blogg.se

2013-10-17 @ 13:00:46
URL: http://petrasbokblogg.blogspot.se
Gabriella

Hejsan!
Jag lottar just nu ut sci-fi / fantasyboken "Förlora för att vinna" på min blogg. Var gärna med i tävlingen: http://ponkissons.blogg.se/2013/october/tavling-vinn-forlora-for-att-vinna-2.html :)

Kram!

2013-10-18 @ 10:59:50
URL: http://www.ponkissons.blogg.se
Nicole

Grattis i efterskott! The Raven Boys är riktigt bra! :)

Svar: Tack! :) jag har väldigt höga förväntningar, så hoppas verkligen det! :)
aloveforbooks.blogg.se

2013-10-18 @ 12:01:06
URL: http://www.bok-tokig.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aloveforbooks.blogg.se

En blogg för alla bokälskare!

RSS 2.0