Uppdatering

Hej, det var längesedan! Över 2 veckor till och med. Jag vet att jag om och om igen sagt att jag ska bättra mig på bloggandet och göra fler inlägg osv, men all lust för att blogga har verkligen bara runnit av mig. Jag har inte tyckt att det är en rolig grej att gå in och skriva ett inlägg på väldigt länge och har funderat på att sluta blogga helt. Dock så kände jag att jag vill ge det en chans till och komma tillbaka in i det igen och så får vi se hur det känns sen. Jag har därför som plan att försöka publicera ett inlägg varje dag under hela december. Hoppas verkligen att detta ska gå och att jag hittar blogglusten igen. Nu tänkte jag i alla fall berätta om några saker som hänt under den senaste tiden.
 
 
 
  • Jag har fått hem 2 nya böcker. Frigid av J. Lynn (Jennifer L. Armentrout) och The Fiery Heart av Richelle Mead. Såå taggad för båda dom.
  • Jag såg Catching Fire under Hunger Games-night och älskade den så obeskrivligt mycket. De kunde inte gjort ett bättre jobb med den filmen.
  • Har även sett Vampire Academy trailern och är hittills inte imponerad. Den var bättre än teasern, men jag har absolut inga förhoppningar på filmen.
  • Jag förbeställde These Broken Stars och vill att den kommer NU, verkar så himla bra.
  • Har precis kommit över världens lässvacka, och läser nu om THG-trilogin för att öka läslusten lite.
 
Det var nog allt, inte alls mycket som har hänt men det var skönt att skriva av mig. Ha det bra!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aloveforbooks.blogg.se

En blogg för alla bokälskare!

RSS 2.0