Book Sacrifice Tag

Idag tänkte jag göra Book Sacrifice Tag, jag blev taggad av Petra, vilket verkligen var jättekul! Så let's do it:
 
 
 
 
EN ÖVERSKATTAD BOK
 
 Vi börjar med en Zombieapokalyps! Låt oss säga att du är i en bokhandel, kollar runt bland bokhyllarna, när BAM! Zombieattack. Ett meddelande i högtalarna berättar att militären har upptäckt att zombiernas enda svaghet är överskattade böcker. Vilken bok kastade, med vetskap om att det är en väldigt hypad bok (för att vara säker på att det ska fungera), skulle du kasta på dem?
 
 
 
 
Jag vet att många älskar denna bok, men jag var inte särskilt imponerad. Dock har jag andra boken hemma, och har planerat att fortsätta serien.
 
      
                                   
 EN UPPFÖLJARE
 
Låt oss säga att du precis lämnat frisören med en fantastisk ny frisyr och BOOM: kraftigt skyfall, duhar aldrig sett sånt regn i hela ditt liv. Vilken uppföljare är du villig att offra som paraply för att skydda dig själv?
 
 
 
 
EN KLASSIKER 
 
Låt oss nu säga att du sitter på en föreläsning och din lärare pratar oavbrutet om hur en klassiker förändrade världen, hur den revolutionerade litteraturen och du blir så trött på det att du kastarklassikern rakt i ansiktet på hen för att vet du vad? Den här klassiker är bara idiotisk och är värd all kvarsittning bara för att visa alla hur du känner.
Vilken klassiker kastade du?
 
 
 
 
 
 
SÄMSTA BOKEN I DITT LIV
 
Du hänger i biblioteket när BAM! Global uppvärmning råder plötsligt och världen utanför har plötsligt blivit frusen ödemark. Du är fångad och din enda chans att överleva är att elda böcker.
Vilken bok springer du först till, som du skulle bränna upp utan att känna någon ånger?
 
  
 
 
EN KARAKTÄR SOM SKULLE FÖRKLARAS SOM HÄXA
(Emelies egna fråga)
Vi tar ett hopp bakåt i tiden, häxjakten är i full fart under 1500-talet i Sverige. Människor avrättas som varulvar eller häxor åt både höger och vänster. Med oss har vi ett antal bokkaraktärer när vi plötsligt blir anklagade för häxeri. De misstänker att det finns en häxa/varulv i vårt gäng, men de vet inte vem. Medvetandes om att domen för häxeri är antingen vattenprovet eller att brännas på bål, vem av dessa karaktärer hänger du ut som häxa?
 
 
Vaughn från Point of Retreat är en så otroligt jobbig karaktär. Usch, hatar henne så mycket. 
 
 
ETT VIDRIGT OMSLAG
 
Du går runt och vandrar lite i skogen då det plötsligt hoppar fram en blodtörstig vampyr och du är
extremt när på att bli dödad tills du lyckas finna en vass pinne och sticker den rakt i vampyrens hjärta. Det visar sig att din stad blivit invaderad av de blodtörstiga monsterna och nu är det ditt jobb att stoppa dem! För att öva upp dina vampyrslayerskills måste du stappa sönder lite olika saker.
Vilken bok har ett så fult omslag att du med glädje sticker pålen rakt i den?
 
 
 
 
 
MEST HATADE KÄRLEKSPAR
 
Du sitter på tunnelbanan, det är Alla hjärtans dag och det står ett par och hånglar precis bredvid
din plats. Du är nybliven singel och känner att alla kärlekspar bara kan fara och flyga. Du får lust att sända detta par till en planet långt, långt bort.
Vilket par får du lust att skicka till planeten Jupiter?                   
 
Jordan och Courtney var inte mitt favoritpar om vi säger så.
 
 
EN BOK SOM FÅTT DIG ATT KASSERA EN HEL GENRE
 
(Melaniesegna fråga)
Något försöker bryta sig in i ditt hus. Det visar sig vara ett monster som får energi från böcker som får dig att tappa tron på en hel genré. Den överlever alltså av att när en bok är så pass dålig att du aldrig vill läsa en sådan bok i en liknande genré igen. Du måste snabbt välja ut en bok som ger den sådan energi och förstöra den. Vilken bok har du läst, som var så pass dålig att du inte vill läsa en annan bok i samma genré, slänger du i elden?
 
 
 
 
Känner inget stort intresse för att läsa fler Fifty Shades of Grey-liknande böcker direkt.
 
 
EN SUPERSEG BOK
 
(Miriams egna fråga)
Tänk dig att du läser en bok som är så seg, så seeeeg att du sakta börjar somna. Somna så djupt att du hamnar i koma... Vilken seg bok skulle det kunna vara?
 
 
 
 
 
Det var allt! Vet inte alls ilka som har gjort denna, och vilka som inte har det så jag taggar alla (som jag alltid brukar).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aloveforbooks.blogg.se

En blogg för alla bokälskare!

RSS 2.0