5 Books to Movies tag

5 Books to Movies tag startades hos Pia, och jag blev taggad av fina Petra, tack så mycket! Det går ut på att nämna 5 böcker som man tycker skulle passa som film eller tv-serie.
 
 
 
The Selection - Kiera Cass
 
Jag vet att de gjorde ett pilotavsnitt av The Selection men att den inte plockades upp av ett tv-bolag. Det är lite synd eftersom att jag tror att den hade blivit en grym tv-serie som jag definitivt hade kollat på!
 
 
Ten - Gretchen McNeil
 
Är det någon som har sett Harper's Island? För er som inte vet så är det en slags mini-serie (endast 13 avsnitt) som handlar om en grupp människor som kommer till en ö för ett bröllop och sedan blir mördade en efter en. Ten, som är ett "murder-mystery" tror jag skulle bli en asbra mini-serie, precis som Harper's Island. För jag fick verkligen en Harper's Island känsla när jag läste boken.
 
 
 
 
Gone - Michael Grant
 
Jag her inte läst Gone ännu, även fast jag har den ståendes i bokhyllan. Men från det jag har hört om boken och dess handling så tror jag att det skulle bli en suverän tv-serie. Jag skulle verkligen se den om det skulle hända någon gång.
 
 
 
 
Across the Universe - Beth Revis
 
Tänk er en Across The Universe film, hur awesome skulle inte det vara? Själva konceptet tror jag skulle funka jättebra som film!
 
 
 
The Immortal Rules - Julie Kagawa
 
Jag gillar vampyrfilmer väldigt mycket, speciellt där vampyrerna inte framställs som snälla och goda. Jag tror verkligen att The Immortal Rules skulle vara rätt för filmduken!
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aloveforbooks.blogg.se

En blogg för alla bokälskare!

RSS 2.0