Babe In Boyland - Jody Gehrman

Titel: Babe In Boyland
Författare: Jody Gehrman
Sidantal: 292
Utgivningsdatum: 17 februari 2011
 
When high school junior Natalie-or Dr. Aphrodite, as she calls herself when writing the relationship column for her school paper-is accused of knowing nothing about guys and giving girls bad relationship advice, she decides to investigate what guys really think and want. But the guys in her class won't give her straight or serious answers. The only solution? Disguising herself as a guy and spending a week at Underwood Academy, the private all-boy boarding school in town. There she learns a lot about guys and girls in ways she never expected-especially when she falls for her dreamy roommate, Emilio. How can she show him she likes him without blowing her cover?
 
Jag älskade hur denna bok lät. En tjej som klär ut sig till en kille under en vecka? Ge mig. Den påminde väldigt mycket om She's The Man, en av mina absoluta favoritfilmer. Men den är dock inte alls lika bra. Babe In Boyland blev väldigt mycket av en skumläsning för mig. Jag kommer heller inte ihåg mycket av det jag läste.
 
Natalie var en helt okej karaktär, men ingen som man minns så här i efterhand. Hon var lagom sympatisk, stundtals rolig men inte ett dugg intressant. Enligt mig så blev hon ibland till och med lite dryg. Emilio var ett sånt där typiskt kärleksintresse som man inte lärde känna så speciellt bra. Mot slutet kände jag att jag inte kände karaktärerna nog för att ens bry mig om hur det skulle sluta. Jag kände inte heller att jag var så intresserad av hur det skulle sluta för Emilio och Natalie. Jag var helt enkelt inte med Natalie under berättelsens gång om ni fattar hur jag menar.
 
Nu låter jag jättenegativ, vilket jag inte vill göra. Babe In Boyland har sina roliga stunder och ibland var den ganska bra. Bra nog för att få mig att läsa ut den på 1 dag. Det var en sån där mellanbra bok som man är glad att man köpte paparback utgåvan av istället för hardbacken liksom. Den är fortfarande helt okej och om ni tycker att handlingen låter bra så varför inte ge den en chans? Ni kanske gillar den mer än vad jag gjorde.
 
                                                                  Betyg: 3/5


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aloveforbooks.blogg.se

En blogg för alla bokälskare!

RSS 2.0