Book Haul

Hej hej! Jag vet att jag redan har berättat och visat vilka böcker som jag har beställt, men jag tänkte ändå ta och visa upp dem så ni får se hur de ser ut i verkligheten ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
Goddess - Josephine Angelini: Tredje och sista boken i Starcrossed - trilogin. Har redan läst denna och älskade den såklart. Ett riktigt bra slut till en av mina favoritserier.
 
Dare You To - Katie McGarry: En companion/uppföljare till Pushing the Limits. Har läst denna också och herregud vad bra den var! Recension kommer.
 
Kiss of Frost - Jennifer Estep: Även denna har jag läst. Det är uppföljaren till Touch of Frost. Denna bok var galet bra och jag behöver Dark Frost nu.
 
Amy & Roger's Epic Detour - Morgan Matson: Har inte läst denna än, men är jättetaggad för att göra det. En road trip bok passar super såhär i sommartider.
 
 
 
 
 
The 5th Wave - Rick Yancey: Och så kunde jag verkligen inte stå emot att köpa denna. De flesta som har läst den älskar den och handlingen lät så bra så jag var helt enkelt tvungen att ha den. Har redan börjat läsa den och har kommit ungefär 70 sidor, den är otroligt awesome och jag hoppas att den kommer bli en ny favoritbok.
 
 
Det var allt för denna gång, ha en fortsatt trevlig dag!
 
 


Kommentarer
Frida

The 5th wave är verkligen grym! Jag måste börja läsa Mythos Academy-serien. Har inte hört ett ont ord om denna serie :)

2013-06-18 @ 14:41:04
URL: http://fridasbokhylla.blogspot.se/
Johanna

Får se till att läsa de två snart då :)Ska nog ta och börja på Dare you to nu :)

2013-06-18 @ 15:38:12
URL: http://boktjejen.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aloveforbooks.blogg.se

En blogg för alla bokälskare!

RSS 2.0