READ-A-THON

Heeej, om ni minns så skrev jag i ett tidigare inlägg om hur jag inte kunde delta i Läs-A-Lot men att jag skulle ta en egen vecka och läsa så mycket som möjligt. Så jag bestämde mig i alla fall för att köra veckan som kommer nu. Klockan 00.01 inatt börjar det och håller på ända tills söndagens slut. Jag kommer ladda upp med glass och en massa gott och sedan bara läsa så mycket jag orkar. Dessa är böckerna jag vill läsa under veckan:
 
 
 
 
Det är totalt 8 böcker, varav 7 är contemporary (Don't Judge a Girl By Her Cover räknas som contemporary va?) och 1 är en bok om sjöjungfruar. Så jag har inte direkt tagit mig an mål som "hyllvärmare", "tegelsten" eller "klassiker", utan jag har valt såna böcker som jag tror att jag kommer kunna ta mig igenom snabbt och som kommer vara intressanta och lätta att komma in i. Jag valde helt enkelt sommarböcker, sånt som jag känner mig sugen på. De målen som jag har är bara att ha roligt och att läsa så mycket som möjligt. Tillsammans är dessa böcker 2575 sidor, det blir cirka 368 sidor per dag. De ska väl kunna klaras av ändå?
 
Jag kommer i slutet av varje dag lägga upp ett inlägg om hur det gick med läsandet under dagen, och i slutet av veckan kommer även en sammanfattning av hela läs-maratonet. Nu ska jag ta och dra igång en bra film innan det blir dags för läsning, ha det så bra!
 


Kommentarer
Lisa

Kul! Jag ser fram emot dina inlägg! :)

2013-07-14 @ 21:54:51
URL: http://bladvandaren.blogspot.com
[Anna]

Vad spännande, ska oxå köra en egen vecka tror jag :)

2013-07-15 @ 19:22:00
URL: http://bokraden.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aloveforbooks.blogg.se

En blogg för alla bokälskare!

RSS 2.0