Några nya böcker

 
Hej! Tänkte ta och visa er de böcker som jag fått hem under de senaste 2 veckorna.
 
 
 
     
 
Shades of Earth  - Beth Revis: Yaaaay, äntligen! Har längtat jättelänge på att få läsa sista delen i Across the Univers trilogin, denna ska läsas direkt när jag är klar med den boken som jag läser just nu. Tyvärr så har de ändrat stil på omslagen, och jag tycker att de är grymt fula. Men spelar roll, det är innehållet som räknas.
 
Daughter of Smoke and Bone - Laini Taylor: Köpte denna för att den var ganska så billig på BookDepository just då. Den brukar vanligtvis kosta typ 19 dollar, men jag fick den för runt 13 dollar. Är i alla fall riktigt taggad för att läsa denna. Vet inte riktigt vad den handlar om, men jag har hört en massa bra saker om den.
 
 
             
 
 
Beautiful Darkness - Kami Garcia & Margaret Stohl: Älskade Beautiful Creatures, och det ska bli jättekul att läsa uppföljaren!
 
Through the Ever Night - Veronica Rossi: Som ni kanske vet så fick jag först hem en trasig Through the Ever Night. Men efter att ha mejlat BookDepository så skickade de omedelbart hem en ny bok och det tog bara några få dagar innan jag fick hem den. Riktigt bra service måste jag säga. Läser denna just nu och den är riktigt bra. Kommer förhoppningsvis att läsa ut den ikväll.
 
This Lullaby - Sarah Dessen: De 3 paperback-böckerna är från min mamma, och de ska tas med när jag åker till Thailand nästa månad. Har läst Dessens The Truth About Forever och gillade den starkt. Så nu vill jag läsa mer av henne. Valde typ bara This Lullaby på måfå, och har inte helt koll på handlingen, men det bli säkert bra!
 
Unraveling Isobel - Eileen Cook: Har varit sugen på att läsa denna bok jättelänge nu, och eftersom att paperbacken har släppts i ett nytt (mycket finare) omslag så var jag bara tvungen att ha den. Handlar om en tjej som flyttar in hos sin mammas nya man och hans son, och så börjar hon typ se spöken i huset. Låter sådär rolig och gullig. Om jag gillar denna så tänker jag definitvt köpa hem Eileen Cooks andra böcker.
 
Pride and Prejudice - Jane Austen: Årets första klassiker! Wohoo! Har velat läsa denna huuuur länge som helst, och nu äntligen ska jag göra det. Har hört att denna ska vara grymt bra, och jag älskar just denna utgåva av boken.
 
 
Det där var allt för denna book haul, men vänta er en till snart! Har några förhandsbeställningar och andra små böcker som förhoppningsvis snart kommer hamna i brevlådan. Har ni läst/vill läsa någon av böckerna?
 
 
 
              
 
 
 
 


Kommentarer
Lisa

Roligt med nya böcker! :D Har du förresten kvar ditt trasiga exemplar av Through the Ever Night?

2013-01-23 @ 20:35:46
URL: http://bladvandaren.blogspot.se
Anna

Åh vad härligt med lite nya böcker :)
Har inte läst någon men är väldigt nyfiken på Daughter of Smoke and Bone.

2013-01-23 @ 20:51:32
URL: http://dashedanddotted.blogspot.com
Petra

Jag har läst alla hardback böckerna. Shades of Earth var helt fantastiskt bra! Hoppas du gillar böckerna, ska bli kul att se dina recensioner. :)

2013-01-24 @ 11:30:46
URL: http://petrasbokblogg.blogspot.se
Ebba - Ice and fire

Jag läst ut Daugheter of smoke and bone för bara några dagar sen och sen var riktigt bra även fast den hade sina små brister. Hoppas du gillar den! :)

Måste plocka upp A million suns innan jag läser Shades of earth, för jag älskade första boken :D

2013-01-24 @ 22:26:23
URL: http://iceandfire.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aloveforbooks.blogg.se

En blogg för alla bokälskare!

RSS 2.0