Några nya böcker. . .

Hej hej! Känns som jag bara har gjort book hauls den senaste tiden, men detta blir den sista för mig tills jag kommer hem från Thailand. Här är böckerna som jag har fått hem de senaste dagarna:
 
 
 
                                         
 
Unravel Me - Tahereh Mafi: Den efterlängtade fortsättningen till Shatter Me, som var en av de bästa böckerna jag läste 2011. Har dock inte bestämt mig om jag ska vänta med att läsa denna tills jag har läst Destroy Me.
 
Shadows In The Silence - Courtney Allison Moulton: Åh så jag har längtat! Detta är sista boken i Angelfire-trilogin, som är en av mina favoritserier. Måste få veta hur det ska sluta för Ellie och Will nu, nu, nu!
 
Asunder - Jodi Meadows: Om ni inte har läst Incarnate så gör det NU! Den är så otrolig, fantastisk, awesome. En av mina favoritböcker! Kan knappt vänta på att läsa Asunder!
 
Gallagher Girls Boxed Set - Ally Carter: Har velat läsa något av Ally Carter jättelänge. Velade mellan Heist Society och I'd Tell You I Love You But Then I'd Have To Kill You ganska länge innan jag slutligen bestämde mig för att börja läsa hennes Gallagher Girls serie. Men istället för att bara köpa första boken så köpte jag tre böcker ur serien på en gång. Hoppas de är bra!
 
 
 
               
 
 
Sådär ja! Nu väntar jag bara på några fler förbeställningar, sen får det nog vara nog för ett tag. Nu är bara frågan vilken av alla uppföljare jag har fått hem de senaste veckorna som jag ska börja läsa först? Har ni läst någon av böckerna, och vad tyckte ni i så fall? Eller är det någon bok som ni är nyfiken på att läsa?
 


Kommentarer
[Anna]

Oj vilka spännande böcker :)

2013-02-08 @ 07:38:36
URL: http://bokraden.blogspot.com
Petra

Jag har också fått hem Unravel Me, Shadows in the Silence och Asunder i veckan. Asunder har jag redan läst och tyckte väldigt mycket om den. Planerar att läsa Destroy Me och börja på Unravel Me idag. :)
Ska bli kul att se dina recensioner sen. :)

2013-02-08 @ 12:56:12
URL: http://petrasbokblogg.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aloveforbooks.blogg.se

En blogg för alla bokälskare!

RSS 2.0