Liten Update!

Hejhej! Vill be så himla mycket om ursäkt först och främst! Jag vet att jag sa att det skulle komma några tidsinställda inlägg under tiden jag är i Thailand, och jag skulle precis fixa det när internet kraschade totalt. Tro det eller ej, men så hände det. Min vanliga otur. Jag ber också om ursäkt för att jag inte har kommenterat på andra bloggar heller.

Så ja... Det kommer antingen inte bli några inlägg förrän jag kommer hem den 5:e mars. Men jag spenderar dagarna åt läsningen och har därför flera recensioner på g som kommer upp på bloggen när jag är hemma igen.

Vad händer annars då? Inte speciellt mycket. Jag badar, solar, läser och bara tar vara av all tid här i Thailand. Det är så otroligt härligt, och jag har det super! Förra veckan så var jag faktiskt och såg Warm Bodies på bio. Den släpptes tidigare i Thailand än i Sverige tydligen. I alla fall så älskade jag filmen! Den var otroligt bra. Den gör verkligen den fantastiska boken rättvisa. Åh så bra den var!

Jag har inte direkt så mycket mer att säga, så ha det bra! Ni får gärna kommentera och berätta om vad ni läser just nu!

Reser iväg ett tag!

Hej! Imorgon så åker jag iväg till Thailand och kommer att vara borta i nästan 4 veckor. Tänkte bara säga det eftersom att det därför antagligen kommer att vara ganska tomt här på bloggen ett tag. Jag har fixat några tidsinställda inlägg, men lite tomt kommer det nog att vara ändå. Men jag kommer att ta med mig massor av böcker på resan så när jag kommer hem så blir det jättemånga recensioner!
 
 Anyway... ha en fortsatt trevlig helg allihopa!

Några nya böcker. . .

Hej hej! Känns som jag bara har gjort book hauls den senaste tiden, men detta blir den sista för mig tills jag kommer hem från Thailand. Här är böckerna som jag har fått hem de senaste dagarna:
 
 
 
                                         
 
Unravel Me - Tahereh Mafi: Den efterlängtade fortsättningen till Shatter Me, som var en av de bästa böckerna jag läste 2011. Har dock inte bestämt mig om jag ska vänta med att läsa denna tills jag har läst Destroy Me.
 
Shadows In The Silence - Courtney Allison Moulton: Åh så jag har längtat! Detta är sista boken i Angelfire-trilogin, som är en av mina favoritserier. Måste få veta hur det ska sluta för Ellie och Will nu, nu, nu!
 
Asunder - Jodi Meadows: Om ni inte har läst Incarnate så gör det NU! Den är så otrolig, fantastisk, awesome. En av mina favoritböcker! Kan knappt vänta på att läsa Asunder!
 
Gallagher Girls Boxed Set - Ally Carter: Har velat läsa något av Ally Carter jättelänge. Velade mellan Heist Society och I'd Tell You I Love You But Then I'd Have To Kill You ganska länge innan jag slutligen bestämde mig för att börja läsa hennes Gallagher Girls serie. Men istället för att bara köpa första boken så köpte jag tre böcker ur serien på en gång. Hoppas de är bra!
 
 
 
               
 
 
Sådär ja! Nu väntar jag bara på några fler förbeställningar, sen får det nog vara nog för ett tag. Nu är bara frågan vilken av alla uppföljare jag har fått hem de senaste veckorna som jag ska börja läsa först? Har ni läst någon av böckerna, och vad tyckte ni i så fall? Eller är det någon bok som ni är nyfiken på att läsa?
 

Book Haul

Det är dags för en book haul. Igen. Så.. . här är de böckerna som jag har fått hem den senaste veckan: (P.S. Förlåt för hur hemska bilderna ser ut)
   
 
 
                       
 
 
Bloodlines -  Richelle Mead: Jag lånade denna från biblioteket i somras och tyckte att den var helt okej. Jag har The Golden Lily hemma, men den står fortfarande oläst. Så nu när tredje boken: The Indigo Spell snart släpps så ville jag ha ett eget exemplar av Bloodlines. Även fast att jag inte älskade Bloodlines, så är jag fortfarande väldigt taggad för att fortsätta på serien. Jag hoppas att jag hinner läsa The Golden Lily innan februari är slut.
 
Prodigy - Marie Lu: Aaaaah! Uppföljaren till Legend, en av mina absoluta favoritböcker. Seriöst, har ni inte läst Legend så gör det. Nu. Denna är högt, högt upp på min tbr och jag kommer förmodligen att börja läsa den alldeles snart.
 
The Archived - Victoria Schwab: "Imagine a place where the dead rest on shelves like books." När jag läste den meningen så visste jag att jag bara behövde läsa denna. Den låter så sjukt bra! Läser faktiskt den här just nu, men har bara kommit ungefär 10 sidor.
 
Crash - Nicole Williams: För er som inte vet så har jag typ blivit helt förälskad i genren New Adult. Har dock bara läst typ Slammed och Easy, men jag älskade dem båda! Crash tycker jag låter jättebra, och jag ser fram emot att läsa den.
 
Bittersweet - Sarah Ockler: Denna låter så himla gullig och söt! Och omslaget är superfint!
 
Twenty Boy Summer - Sarah Ockler: En till Sarah Ockler bok, har velat läsa någon av hennes böcker jättelänge. Twenty Boy Summer verkar jättebra och jag är supertaggad för att läsa den. Älskar omslaget.
 
 
 
                                          
 
 
 
Och sen så köpte jag även några e-böcker till min kindle-app. Det är första gången som jag läser en bok från mobilen faktiskt. Jag testade att läsa några sidor ur en av böckerna, och det var riktigt smidigt faktiskt. Inte bättre än fysiska exemplar förstås, men ändå riktigt bra! Dem jag köpte är:
 
 
 
                      
 
 
Free Four - Veronica Roth: Nej, jag har fortfarande inte läst denna, men nu äntligen ska jag göra det!
 
Roar and Liv - Veronica Rossi: Jag älskar Under The Never Sky - serien och Roar är min favoritkaraktär, så det ska bli superkul att få läsa hans och Livs berättelse!
 
 
                    
 
 
Hopeless - Colleen Hoover: Slammed är en av mina favoritböcker någonsin, så självklart var jag tvungen att köpa denna. Den låter riktigt bra och omslaget är galet fint.
 
The Secret of Ella & Micha - Jessica Sorensen: Har inte direkt hört något om denna förrut, jag vet knappt vad den handlar om. Men den kostade inte ens 1 dollar, och har 4.14 i average rating på goodreads, så varför inte? Denna och Hopeless är båda New Adult böcker.  
 
 
Det där var allt för denna gång! En blanding av dystopi, contemporary och New Adult. Kommer förmodligen en till book haul om några dagar när jag får hem fler av mina förbeställda böcker! Ha det bra så länge. Är det någon/några böcker som ni har läst/ vill läsa?
 

Sammanfattning - Januari 2013

 
Antal lästa böcker: 16
 
Lästa böcker:
 
 • Beautiful Creatures - Kami Garcia & Margaret Stohl
 • Across The Universe - Beth Revis (Omläsning)
 • Warm Bodies - Isaac Marion
 • A Million Suns - Beth Revis (Omläsning)
 • The Darkest Minds - Alexandra Bracken
 • Under The Never Sky - Veronica Rossi (Omläsning)
 • Hex Hall - Rachel Hawkins
 • Article 5 - Kristen Simmons (Omläsning)
 • Demonglass - Rachel Hawkins
 • Spell Bound - Rachel Hawkins
 • Through The Ever Night - Veronica Rossi
 • Shades Of Earth - Beth Revis
 • Legend - Marie Lu (Omläsning)
 • Shatter Me - Tahereh Mafi (Omläsning)
 • Strimmor Av Hopp - Ruta Sepetys
 • Of Mice And Men - John Steinbeck
 
Bästa Boken: Oj, vad svårt! Jag läste en massa bra böcker. Hela Hex Hall serien var helt fantastisk, och jag är så glad att jag äntligen läste dem. Through The Ever Night och Shades of Earth var otroligt bra! Strimmor av Hopp, Warm Bodies, The Darkest Minds och Beautiful Creatures var också så, så bra! Även omläsningarna var fantastiska, men dem räknar jag inte.
 
Sämsta Boken: Of Mice and Men imponerade inte på mig. Tyckte att den var vädligt tråkig helt ärligt.
 
Största Överraskning: Jag var så otroligt överraskad över hur mycket jag älskade Strimmor av Hopp. Den var så fantastisk och har blivit en av mina favoritböcker någonsin! Även Warm Bodies tyckte jag om mycket mer än vad jag hade förväntat mig,
 
Största Besvikelse: Hm, var inte direkt besviken på någon av böckerna. Jag trodde väl bara att Of Mice and Men skulle vara lite, lite bättre.
 
Sammanfattning av Månad: Är jätteglad över att jag lyckades läsa 16 böcker denna månad! Det hade jag verkligen inte trott att jag skulle hinna med! Jag kommer att vara utomlands i en stor del av februari så föroppningsvis blir det mycket läsning.
 
Antal lästa böcker i år: 16

aloveforbooks.blogg.se

En blogg för alla bokälskare!

RSS 2.0