Book Haul

Hejsan, det var ett tag sen, men nu är jag tillbaka med ännu en book haul! Dessa är böckerna jag beställde innan jul, de jag fick på julafton och de jag köpte när jag var på SF-bokhandeln igår. Here we go:
 
 
    
 
Winter´s Kiss, Let It Snow och Decked With Holly har jag ju redan pratat om så de tänker jag inte nämna mer om än att jag har läst de alla och gillat dom. The Vincent Boys-boxen och Leviathan-boxen fick jag i julklapp och är jättetaggad för båda. Blir att maratonläsa nån gång. Även Beautiful Chaos och Nyckeln var julklappar och jag är taggade för de med även fast att jag ej läst 2:a boken i någon av dessa serier. These Broken Stars hade jag förbeställt och läser den just nu, gillar den verkligen. Perfect Ruin och In The After var spontanköp under senaste besöket till SF-bokhandeln och de verkar båda grymt bra och vill så gärna läsa dom!
 
Det var allt för denna gång. Någon bok ni vill/har läst?
 
 
 
 
 


Kommentarer
Petra

Åh, vilka härliga böcker! Leviathan trilogin har jag precis beställt hem, så jag hoppas att vi båda gillar den. :) Jag gillade Perfect Ruin och ÄLSKADE In the After, så det ska bli kul att se vad du tycker om dem. Även These Broken Stars var väldigt bra, tycker jag. Hoppas du gillar dina nya böcker! :)

Svar: Åh, såg din book haul och kan verkligen säga detsamma! Så många bra böcker! Va roligt att du tyckte om flera av böckerna, och Leviathan trilogin verkar superbra! Hoppas du också gillar dina nya böcker! :D
aloveforbooks.blogg.se

2013-12-29 @ 18:13:45
URL: http://petrasbokblogg.blogspot.se
Klara

Jag har läst Nyckeln och jag tyckte det var ett bra avslut på trilogin! :)

2014-02-06 @ 17:06:34
URL: http://inutienbok.blogg.se
Klara

Jag har läst Nyckeln och jag tyckte det var ett bra avslut på trilogin! :)

2014-02-06 @ 17:06:34
URL: http://inutienbok.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aloveforbooks.blogg.se

En blogg för alla bokälskare!

RSS 2.0