Book Haul

Hejsan, det var ett tag sen, men nu är jag tillbaka med ännu en book haul! Dessa är böckerna jag beställde innan jul, de jag fick på julafton och de jag köpte när jag var på SF-bokhandeln igår. Here we go:
 
 
    
 
Winter´s Kiss, Let It Snow och Decked With Holly har jag ju redan pratat om så de tänker jag inte nämna mer om än att jag har läst de alla och gillat dom. The Vincent Boys-boxen och Leviathan-boxen fick jag i julklapp och är jättetaggad för båda. Blir att maratonläsa nån gång. Även Beautiful Chaos och Nyckeln var julklappar och jag är taggade för de med även fast att jag ej läst 2:a boken i någon av dessa serier. These Broken Stars hade jag förbeställt och läser den just nu, gillar den verkligen. Perfect Ruin och In The After var spontanköp under senaste besöket till SF-bokhandeln och de verkar båda grymt bra och vill så gärna läsa dom!
 
Det var allt för denna gång. Någon bok ni vill/har läst?
 
 
 
 
 

It´s Monday What Are You Reading?

Sista måndagen innan jullov, så nu är det dags för ännu ett av dessa inlägg som startades hos Book Journey.        
 
 
SENAST UTLÄST;
 
Denna bok föll mig tyvärr inte i smaken, vilket var väldigt tråkigt eftersom att jag har hört en massa bra om den. Den sista biten av boken gillade jag dock ändå ganska mycket så tänker i alla fall fortsätta på serien.
 
JUST NU
 
Så, så bra! Älskar den något otroligt. Kommer säkerligen läsas ut ikväll!
 
EFTER DET
 
 
En omläsning av denna urgulliga bok står näst på tur. Läste den förra året på julen och sedan dess så tänker jag alltid på julen när jag ser den, så ville spara omläsningen av denna tills just julen kom.
 
 
OM JAG HAR TID
 
 
 
 
Det var veckans planerade läsning, vad har ni tänkt läsa under veckan? Har ni kanske någon speciell bok som ni tänker läsa för att komma in i julkänslan ännu mer? Ha det bra!
 
 
 

Beställt några julböcker

Nu när det är vinter och snart dags för jul så kände jag för att köpa hem lite juligare böcker. Jag har ju redan köpt hem Frigid, som ska passa nu till vintertiderna men jag unnade mig ändå några böcker till. Nämligen dessa:
 
16081588  12560268  13188003 
 
Let it Snow - Maureen Johnson, Lauren Myracle och John Green: De perfekta böckerna för mig under vintern är de mer mysiga, romantiska och lätta böckerna. Let it Snow har jag haft ögonen på jättelänge nu och jag har flera gånger tänkt beställa hem den men det har helt enkelt inte blivit av. Men denna vinter ska den läsas. Jag ser såklart mest fram emot John Greens berättelse men mycket fram emot de andras också.
 
Winter's Kiss - Jennifer Echols och Catherine Hapka: Detta är en bind-up med två böcker. The Ex Games och The Twelve Dates of Christmas. Båda verkar som gulliga, ganska cheesy och roliga böcker. Jag förväntar mig inte några mästerverk utan mest bara något som är underhållande och romantiskt.
 
Decked With Holly - Marni Bates: Detta var ett impulsköp. Läste handlingen igår och blev helt fast och var tvungen att köpa den eftersom att det lät precis som något som passar bra till vintertiderna. Det handlar om en tjej som på något sätt hamnar i en hytt, en hytt som tillhör trummisen i ett känt band. Dessa två råkar bli fotograferade av paparazzis tillsammans och för att inte skapa någon skandal så övertalar trummisen Holly att låtsas vara hans flickvän tills kryssningen är över. Tycker denna låter så gullig och underhållande. Längtar tills jag får läsa den!
 
Det var allt, visar självklart upp böckerna sedan när de har kommit. Har ni beställt några böcker som är speciellt till för att läsas under vintern? Eller har ni några rekommendationer på vad man kan läsa under vintern? Berätta gärna om ni har läst några av dessa och vas ni tyckte. Ha det bra!
 

Waitin On Wednesday

Haha, det där med att blogga varje dag i december gick ju inte så bra direkt ;) Men ska i alla fall försöka blogga mer än vanligt i alla fall. Idag är det onsdag och då passar det bra med ett sånt här inlägg. Waiting on Wednesday startades av Jill från Breaking the Spine. 
 
 
 
17448097 
Killer Frost (Mythos Academy #6) av Jennifer Estep 
Releasedatum: 25 februari 2014
 
I’ve battled the Reapers of Chaos before–and survived. But this time I have a Bad, Bad Feeling it’s going to be a fight to the death … most likely mine.

Yeah, I’ve got my psychometry magic, my talking sword, Vic–and even the most dangerous Spartan on campus at my side, in Logan freaking Quinn, but I’m no match for Loki, the evil Norse god of chaos. I may be Nike’s Champion, but at heart, I’m still just Gwen Frost, that weird Gypsy girl everyone at school loves to gossip about.

Then someone I love is put in more danger than ever before, and something inside me snaps. This time, Loki and his Reapers are going down for good … or I am.
 
Läste nyss ut Spartan Frost, novellen mellan bok 4 och 5 och älskade att återvända till denna serie även fast att man inte fick träffa Gwen. Älskar denna serie sååå mycket och känner på mig att sista boken kommer bli helt episk.

Sammanfattning - November 2013

 
Antal lästa böcker: 10
 
Lästa böcker:
  • Never Fade (The Darkest Minds #2) - Alexandra Bracken
  • Sentinel (Covenant #5)  - Jennifer L. Armentrout
  • Champion (Legend #3) - Marie Lu
  • This Girl (Slammed #3) - Colleen Hoover
  • Om Att Älska - Michaela Forni
  • Allegiant (Divergent #3) - Veronica Roth
  • Chain Reaction (Perfect Chemistry #3) - Simone Elkeles
  • The Hunger Games (The Hunger Games #1) - Suzanne Collins (Omläsning)
  • Spartan Frost (Mythos Academy #4.5) - Jennifer Estep
  • Brooke (Under the Never Sky #2.5) - Veronica Roth
Bästa bok: This Girl var så, så bra. Inte direkt oväntat, Även Sentinel, Champion och Never Fade var grymma!
 
Sämsta bok: Var ju ingen bok som var urdålig denna månad direkt men jag tyckte inte så mycket om novellen Brooke, då hon är en karaktär ur serien som jag inte precis gillar. Var kul att få en liten inblick i hennes liv men kan inte direkt säga att mina tankar om henne ändrades speciellt mycket.
 
Största överraskning: Tyckte mycket om Om att Älska, som är en samling av korta berättelser från Michaela Fornis liv. Så, så bra.
 
Största besvikelse: Allegiant, åh hade väntat mig så mycket mer. Det var inte bara det att slutet inte föll mig i smaken, utan tyckte att hela boken saknade den där beroendeframkallande faktorn som de tidigare böckerna har haft. 
 
Sammanfattning av månad: Månaden började bra men jag hamnade oturligt nog i en lässvacka och avslutade månaden med att läsa 2 mellanböcker eftersom att jag helt enkelt inte orkade med några längre böcker. Är dock jätteglad över att ha avslutat så många serier i november. 5 stycken för att vara exakt.
 
Planer inför nästa månad: Hade gjort en liten tbr men pga lässvackan så tänker jag bara läsa det jag känner för för att kunna återfå lite läsglädje. Ska läsa Crash Into You så fort jag får hem den och även These Broken Stars så fort den släpps så det ska bli kul och jag ser mycket fram emot dom.
 
Antal lästa böcker i år: 143
 
Hur gick läsningen för er denna månad?
 
 

aloveforbooks.blogg.se

En blogg för alla bokälskare!

RSS 2.0