Och så var påsklovet slut...

Så ja... Då var påsklovet slut, och jag är så depp. Kunde man inte fått lite mer ledighet från skolan? Under påsklovet har jag i alla fall bara varit med vänner, jobbat och läst. Under påsklovet hann jag läsa 8 böcker och även 3 mellanböcker/noveller som jag fixade till min mobil, så jag är riktigt nöjd över det.
 
Lite innan påsklovet startade så gjorde jag en bokbeställning, och jag har fått hem alla förutom 3 böcker. Så om jag får hem dem imorgon så blir det book haul! Och så blev jag även taggad av Lisa för att göra "bokhyllebingo", så det var jättekul verkligen. Jag har fixat alla bilder så ska fixa själva inlägget inom kort.
 
En sak till vill jag ta upp också, har planerat att göra en til bokbeställning ganska snart, så om ni har några bra rekommendationer på några superbra böcker som ni tycker att jag ska köpa så säg gärna till! Vet faktiskt inte vilka böcker jag vill beställa hem, så jag tar gärna emot tips! :)
 
Gjorde ni något kul på påsklovet? Ha en fortsatt bra måndag!
 
 


Kommentarer
Petra

Jag vill tipsa om Touch of Frost av Jennifer Estep, Unspoken av Sarah Rees Brennan & Blood Red Road av Moira Young, ifall du inte har läst dem än. :)
Du har dessutom fått en award på min blogg: http://petrasbokblogg.blogspot.se/2013/04/liebster-blog-award.html :)

2013-04-09 @ 10:46:13
URL: http://petrasbokblogg.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aloveforbooks.blogg.se

En blogg för alla bokälskare!

RSS 2.0