Book Haul - SF-Bokhandlen Editon

Hellooooo, idag var jag i Stockholm och passade på att ta en vända in till SF Bokhandeln, och därifrån kommer man ju aldrig tomhänt. Jag lyckades i alla fall behärska mig lite och blev inte för crazy med köpandet. 6 böcker tog jag med mig hem, och nu ska ni få se vilka de är:
 
 
  
                           
 
Life After Theft - Aprilynne Pike: Har ingen aning vad denna handlar om, men jag älskar omslaget och tror att denna kommer att passa som sommarläsning! Helt klart ett impulsköp, så hoppas att den är bra.
 
Paper Valentine - Brenna Yovanoff: Har velat läsa något av Brenna Yovanoff hur länge som helst nu, så när jag såg den bland hyllorna så var jag ju tvungen att köpa den. Omslaget är georgeous och jag tycker handlingen låter rätt intressant den med.
 
Falling Kingdoms - Morgan Rhodes: HELL YES, vet ni hur taggad jag är för att läsa denna eller? Skrek nästan lite av glädje när jag fick syn på denna. Ett annat skitsnyggt omslag. Vill läsa typ nu.
 
A Game of Thrones - George R. R. Martin: Skrev ju ett inlägg om Game of Thrones för ett tag sedan så nu har jag laddat upp med både tv-serien och boken. Ska nog kolla på några avsnitt snart och sedan läsa denna. Verkar grym. Och jag stod och velade mellan detta omslag och det blåa ny vet? Men det slutade i alla fall med att jag köpte denna utgåva pga jag tyckte den var mycket snyggare och den bara kändes bättre liksom.
 
Gone - Michael Grant: Gone har stått på min vill-läsa lista för evigt typ och äntligen köpte jag den. Den kostade bara 55 kr, vilket jag tyckte var väldigt billigt, så det var awesome!
 
Touch of Frost - Jennifer Estep: Petra har hyllat denna serie så mycket och jag litar verkligen på hennes rekommendationer! Hade tänkt beställa den, men såg jag sen där inne i bokhandeln och bestämde mig för att köpa den direkt! Hoppas verkligen att jag kommer gilla denna, men jag och Petra verkar ha ganska liknande boksmak, så det ska jag nog göra!
 
  
 
    
 Någon som ni vill läsa/har läst?
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Petra

Yay! Touch of Frost *klappar händerna* :D Även Gone tycker jag är väldigt bra. Ser fram emot att se vad du tycker om resten av böckerna, allra helst Life After Theft gör mig väldigt nyfiken. Hoppas du gillar dina nya böcker! :)

2013-04-29 @ 11:28:09
URL: http://petrasbokblogg.blogspot.se
[Anna]

Inget jag har läst, men grymt kul!!

2013-04-29 @ 11:49:36
URL: http://bokraden.blogspot.com
Rebecka

Game of Thrones är riktigt bra! har läst den på Svenska men tror definitivt att den är minst lika bra på Engelska! :)

2013-05-06 @ 09:01:28
URL: http://minathoughts.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

aloveforbooks.blogg.se

En blogg för alla bokälskare!

RSS 2.0